Lid Worden

welkomstbrief nieuwe huurders

Lid worden?

Iedereen die een woning huurt op Terschelling, bij De Veste of ergens anders óf als woningzoekende is ingeschreven kan lid worden van onze vereniging.
Aanmelden per mail: hv.brandaris@hotmail.com.
Een briefje naar ons secretariaat kan ook.

En zelfs een berichtje met je gegevens via de facebookpagina is al voldoende. We doen dan een aanmeldformulier bij je in de brievenbus.

Het lidmaatschap kost € 7.50 per jaar.

U krijgt dan uitnodigingen voor onze ledenvergadering waar u kunt meepraten en denken over alles waar onze vereniging zich mee bezighoudt. U kunt ons altijd benaderen met vragen, adviezen of voorstellen. Uw mening en uw inbreng telt en is van belang!

Bovendien ontvangt u ook 4 keer per jaar het magazine van de Woonbond (De Huurwijzer):

• Huurwijzer 1 (‘huurverhogingsnummer’): medio maart
  • Huurwijzer 2: medio juni
  • Huurwijzer 3: medio september
  • Huurwijzer 4: medio december

In sommige gevallen zal de huurwijzer voorzien zijn van onze nieuwsbrief. En regelmatig proberen wij nieuws op deze website te melden!

Secretariaat:
p/a Kinnum 1A